NOLAX EXPERT SRL PARTENER ASIGEST BROKER

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

powered by Tradeville
 

RCA-ul cel mai ieftin!!!
widgeo.net

 
 

Accidente Persoane

Accidente persoane
Asigurarile de accidente pot fi incheiate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice, ca polite individuale sau de grup.

Fiecare companie de asigurari are propria sa oferta pentru asigurarea de accidente, insa, in general, se acopera invaliditatea sau decesul ca urmare a unui accident. Puteti sa optati si pentru riscuri suplimentare cum ar fi cheltuieli de spitalizare si convalescenta, interventii chirurgicale din accident, etc.

Asigurarea se incheie pentru fiecare masina in parte si pentru numarul total de locuri conform Certificatului de Inmatriculare al acesteia.

Aceasta forma de asigurare se poate incheia separat, drept polita de sine statatoare sau impreuna cu polita de asigurare casco, majoritatea politelor casco avand si aceasta optiune.

Acoperirea politei este exclusiv pentru accidente produse persoanelor care se aflau in autovehicului implicat in accident si numai pentru numarul maxim de persoane conform cerificatului de inmatriculare . Eventualele persoane aflate in plus in masina nu vor fi despagubite.